Komplementmaterialen

Som komplement till KoyMas kompletta utbildningsmaterial har vi ett antal kostnadsfria utbildningsmaterial. Dessa vänder sig i första hand till dig som planerar din första långfärdssegling och önskar repetera eller söker mer information än vad du tidigare har läst eller fått på någon utbildning samt till dig som precis har gått en utbildning och vill ta del av delar av informationen elektroniskt.

Åtkomst till våra fria komplementmaterial kräver ett användarkonto hos KoyMa. Då de är helt kostnadsfria krävs inget abonnemang.

Förarintyg

Förarintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s Förarintyg.


Vill du lära dig grunderna i navigation och sjömanskap? Då är detta utbildningsmaterial och förarintyget exakt vad du behöver! Förarintyget är ett av Nämnden för båtlivsutbildnings (NFB) intyg och är det första av tre intyg som finns i Sverige som bekräftar att man har teoretiska kunskaper för att framföra en fritidsbåt. Förarintyget omfattar kunskaper för att framföra en fritidsbåt i skyddad vatten, i dagsljus och under goda siktförhållanden samt hur man visar gott sjömanskap.

Webbplats www.forarintyg.se
Veta mer? Klicka här!
Abonnemang Behövs inte! Materialet är helt gratis!
Pris GRATIS!

Förarintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s Förarintyg. | KoyMa Utsjöskepparintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling - Utsjöskepparintyg. | KoyMa Astronomisk Navigation - Ett komplett utbildningsmaterial för Astronomisk Navigation.  | KoyMa