Komplementmaterialen

Som komplement till KoyMas kompletta utbildningsmaterial har vi ett antal kostnadsfria utbildningsmaterial. Dessa vänder sig i första hand till dig som planerar din första långfärdssegling och önskar repetera eller söker mer information än vad du tidigare har läst eller fått på någon utbildning samt till dig som precis har gått en utbildning och vill ta del av delar av informationen elektroniskt.

Åtkomst till våra fria komplementmaterial kräver ett användarkonto hos KoyMa. Då de är helt kostnadsfria krävs inget abonnemang.

Säkerhet för Långfärdsseglare

Information och tips om säkerhet för långfärdsseglare.


Ett komplementmaterial rörande grunderna i hur du undviker och hanterar nödsituationer. Läs om och lär dig av andras nödsituationer. Ta också del av lite säkerhetsteori.

Webbplats www.koyma.se/sakerhet
Veta mer? Klicka här!
Abonnemang Behövs inte! Materialet är helt gratis!
Pris GRATIS!

Kommunikation för Långfärdsseglare

Information och tips om kommunikation för långfärdsseglare.


Ett komplementmaterial rörande kommunikationsutrustning till havs samt användningsområden, tjänster, teknik och installation.

Webbplats www.koyma.se/kommunikation
Veta mer? Klicka här!
Abonnemang Behövs inte! Materialet är helt gratis!
Pris GRATIS!

OpenCPN för Långfärdsseglare

Allt om OpenCPN för långfärdsseglare.


Här finner du information om installation, konfiguration, sjökort, anpassningar och tips på lämplig hårdvara och montage på båten.

Webbplats www.koyma.se/opencpn
Veta mer? Klicka här!
Abonnemang Behövs inte! Materialet är helt gratis!
Pris GRATIS!
Innehållet på denna sida är upphovsrättsskyddat. Innehållet får användas (läsas, sparas och skrivas ut) för eget personligt bruk men inte kopieras eller distribueras för användning av annan person eller organisation utan skriftligt godkännande från KoyMa.
Sidan ändrades senast 2017-08-17 21:59 och är visad 2426 gånger.