Beställa

Privatperson?

Du tecknar, förlänger och förnyar enkelt själv dina abonnemang på våra utbildningsmaterial direkt här på vår webbplats.

Steg för steg;

 1. Registrera ett användarkonto här på www.koyma.se om du inte redan har det.
 2. Efter att du har skapat ditt användarkonto skickas ett bekräftelsemejl till dig med en länk du måste klicka på. Om du inte får detta mejlet har det fastnat i något spam-filter på vägen. Kontakta då oss på support@koyma.se så löser vi det.
 3. Logga in med ditt användarkonto på www.koyma.se.
 4. Klicka på Abonnemang och välj det material du önskar teckna ett abonnemang för. Notera att du INTE kan beställa ett abonnemang utan att först vara inloggad!
 5. Betalningen görs direkt via PayPal med kreditkort eller annat betalsätt PayPal supportar.
 6. Ditt abonnemang aktiveras manuellt av oss när vi ser betalningen på vårt PayPal-konto. Detta kan ta upp till något dygn.
 7. När ditt abonnemang är aktiverat får du ett mejl ifrån oss där vi tackar för din beställning och bekräftar att abonnemanget är aktiverat.
 8. Du har nu full tillgång till utbildningsmaterialet. Dessa hittar du på följande adresser;

Utbildningsarrangör?

Är du utbildningsarrangör och vill teckna abonnemang för flera elever på en gång och ett eventuell lärarabonnemang ber vi dig mejla din beställning till oss.

Vi behöver följande information;

 • Lärarens namn och mejladress.
 • Deltagarnas namn och mejladress.
 • Vilket utbildningsmaterial beställningen avser.
 • Er fakturaadress.

Alla priser på vår webbplats är inklusive moms. På fakturan kommer momsen att vara avdragen och särredovisad på sedvanligt vis.

Förarintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s Förarintyg. | KoyMa Utsjöskepparintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling - Utsjöskepparintyg. | KoyMa Astronomisk Navigation - Ett komplett utbildningsmaterial för Astronomisk Navigation. | KoyMa