Förarintyg

Forarintyg.se...

  • är ett modernt och komplett utbildningsmaterial för alla som vill lära sig grunderna inom navigation och sjömanskap.
  • är alltid uppdaterat och helt anpassat till kunskapskraven för Förarintyget.
  • och är naturligtvis HELT GRATIS!Utbildningsmaterialet och mer information hittar du på adressen;

forarintyg.seVill du lära dig grunderna i navigation och sjömanskap? Då är utbildningsmaterialet Forarintyg.se exakt vad du behöver!

Förarintyget är ett av Nämnden för båtlivsutbildnings (NFB) intyg och är det första av tre navigationsintyg som bekräftar att man har teoretiska kunskaper för att framföra en fritidsbåt. Det kan liknas vid ett "Båtkörkort" men är ännu inte obligatoriskt för att få framför en fritidsbåt.

Förarintyget omfattar kunskaper för att framföra en fritidsbåt i skyddad vatten, i dagsljus och under goda siktförhållanden samt hur man visar gott sjömanskap. Kustskepparintyget och Utsjöskepparintyget är de två högre navigationsintygen som NFB har.

Forarintyg.se är ett helt komplett utbildningsmaterial riktat till dig som går en utbildning för Förarintyget men också till dig som föredrar självstudier.

Forarintyg.se är helt komplett och består bland annat av studiematerial, instuderingsfrågor, övningsuppgifter och övningsprov. Det är anpassat både för Sjöfartsverkets övningssjökort för ostkusten och västkusten.

Du läser materialet på din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du kan skriva ut de avsnitt du föredrar på papper. Vill du spara ner en kopia av utbildningsmaterialet på din egen enhet är det också tillåtet.

Det finns en sökfunktion i utbildningsmaterialet utöver att det är indexerat av sökmotorer som exempelvis Google.

För dig som arrangerar utbildningar erbjuder vi också ett komplett lärarmaterial med presentationsmaterial för alla avsnitt med anvisningar, tips och råd.

Utbildningsmaterialet tillhandahålls utan kostnad av företaget KoyMa.

Förarintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s Förarintyg. | KoyMa Utsjöskepparintyg - Ett komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling - Utsjöskepparintyg. | KoyMa Astronomisk Navigation - Ett komplett utbildningsmaterial för Astronomisk Navigation.  | KoyMa