Multiplattform

Alla KoyMas utbildningsmaterial byggs och tillhandahålls på vår egenutvecklade webbplattform. Därigenom kan vi utan kostnad och ledtider komplettera, uppdatera och anpassa våra utbildningsmaterial. Detta för att de alltid ska vara de bästa, mest kompletta, korrekta, moderna och uppdaterade efter aktuella krav som går att finna på marknaden.

I och med att de är webbaserade har vi möjlighet att i våra utbildningsmaterial inkludera länkar, filmer, filer och mängder med "bra att ha information" som aldrig kan tryckas i en traditionell bok av tekniska- eller kostnadsorsaker.

Dessutom är KoyMas utbildningsmaterial;

  • miljövänligt (inget papper eller transporter).
  • sökbart (sök efter meningar, hela eller delar av ord).
  • alltid med dig (i din telefon eller annan enhet).
  • omöjligt att tappa bort (bara du kommer ihåg din mejladress).
  • funktionsanpassat (för talsyntes och textförstoring).

Med multiplattform menar vi på KoyMa att våra utbildningsmaterial är tillgängliga på alla typer av enheter, på alla aktuella plattformar, fabrikat och webbläsare som finns på marknaden. Samt möjlighet till utskrivet på papper eller att spara ner en digital kopia för den som så önskar.

Använder du en dator får du fördelen av en stor skärm, god överblick, möjlighet att skriva ut delar eller allt och naturligtvis klicka på länkar och se på video.

Föredrar du en surfplatta så ökar mobiliteten. Du kan enkelt sitta i soffan, ligga i sängen, på tåget och naturligtvis ombord på båten! Skärmen är ofta lite mindre men vår multiplattform anpassar sig efter detta.

Nästan alla har idag en så kallad smartphone. En smartphone har normalt en ännu mindre skärm men är i gengäld en enhet man nästan alltid bär med sig.

Är det något man önskar läsa på papper kan varje avsnitt enkelt och anpassat (utan menyer, knappar och liknande) skrivas ut på papper. Filmer och länkar skrivs då ut med en QR-kod för att vara så tillgängliga som möjligt.

Kontakta oss för mer information.
Innehållet på denna sida är upphovsrättsskyddat. Innehållet får användas (läsas, sparas och skrivas ut) för eget personligt bruk men inte kopieras eller distribueras för användning av annan person eller organisation utan skriftligt godkännande från KoyMa.
Sidan ändrades senast 2023-03-26 11:33 och är visad 2760 gånger.