Våra Lärarmaterial

För dig som utbildningsarrangör finns till KoyMas kompletta utbildningsmaterial också omfattande lärarmaterial. Grunden är kompletta och pedagogiska presentationsmaterial till varje avsnitt där de viktigaste delarna gås igenom, redovisas och förklaras.

I lärarmaterialet får läraren också tillgång till ett ständigt växande material med tips och råd till varje avsnitt på vad man kan/bör tänka på, hur man enkelt förklarar ännu djupare, vanliga fel från deltagarna och liknande.

Utsjöskepparintyg

Komplett utbildningsmaterial för NFB:s intyg för långfärdssegling.


Lär dig behärska tidvatten och tidvattenströmmar i teori och praktik samt långfärdssegling i form av planering, långfärdsbåten, utrustning, hjälpmedel, väder, dokument, formaliteter, säkerhet, sjömanskap, hälsa och sjukvård.

Webbplats www.utsjoskepparintyg.se
Veta mer? Klicka här!
Abonnemang Kan endast tecknas då du är inloggad.
Pris 1000 kronor per lärarabonnemang för en utbildning/kurs.

Astronomisk Navigation

Komplett utbildningsmaterial för astronomisk navigation.


Lär dig allt du behöver för att göra positionsbestämningar till havs med hjälp av en sextant och nödvändiga tabeller samt en del astronomi, historia och sjömanskap.

Webbplats www.astronomisknavigation.se
Veta mer? Klicka här!
Abonnemang Kan endast tecknas då du är inloggad.
Pris 1000 kronor per lärarabonnemang för en utbildning/kurs.
Innehållet på denna sida är upphovsrättsskyddat. Innehållet får användas (läsas, sparas och skrivas ut) för eget personligt bruk men inte kopieras eller distribueras för användning av annan person eller organisation utan skriftligt godkännande från KoyMa.
Sidan ändrades senast 2017-08-17 21:54 och är visad 2861 gånger.